Assalamualaikum dan Selamat Datang ke blog Kaunseling.Disini kami akan sajikan dunia realiti dalam menempuhi suka duka kami sebagai pelajar Master Sains Kaunseling.Apa yang kami paparkan disini adalah sebuah catatan yang akan menjadi sejarah dalam kehidupan kami....Semua Isi Kandungan,Gambar dan Wall adalah hak milik penuh dan hakcipta Md Suffian MN.
Loading...

Thursday, April 14, 2011

SEMESTER PERTAMA ( MAC 2011 - 28 MEI 2011 )

COURSE

1.INTRODUCTION TO PSYCHOLOGY  (SSYA1013) 
  LECTURER : ENCIK NIK ABDULLAH ZAWAWI CHE MAT.
  PENSYARAH KANAN.UITM MACHANG.


2.THE PSYCHOLOGY OF THE ADOLESCENCE & THE ADULT (SSYM5223)
   LECTURER : ENCIK AZEMI SHAARI
   HEP UUM


3.THEORIES OF PERSONALITY AND PSYCHOTHERAPY (SSYP5313)
   LECTURER : PROF. MADYA DR.NOOR AZNIZA ISHAK

PENGENALAN:Sekapur Sirih Seulas Pinang.


Assalamualaikum dan salam sejahtera,Dengan Izin Allah jua dapat juga saya siapkan sebuah blog dengan tujuan untuk perkongsian dan penyaluran maklumat yang lebih tepat dan terkini.Dalam blog ini juga akan kami kongsikan segala suka dan duka kami dalam menjalani pembelajaran ini.

Kami juga akan berkongsi segala ilmu yang telah kami perolehi ini sebagai satu usaha untuk sama-sama memanfaatkan ilmu yang ada disamping sebagai satu usaha untuk melatih kami menyampaikan ilmu.

Semoga dengan perkongsian ilmu ini dapat kami sebarkan kepelusuk maya ilmu-ilmu kaunseling yang kami pelajari.Tidak lupa kepada Pensyarah kami Profesor Madya Dr.Noor Aniza Ishak yang begitu susah payah dan tekad juang untuk membantu kami menjadi insan yang dinamis.Tanpa beliau kami tidak akan bersatu dalam satu pasukan kaunseling yang hebat.

Wassalam.

Mohd Suffian Mat Napi